Фолкпевицата Мария се оказа утешителна награда за Християн Гущеров. Миньончето на фолка стана последна спирка за милионерския син, който е минал през леглата на доста от родните чалга звезди, след като Анелия му отказа.

Освен Алисия и Малина, за които се говори, че били повече от добри приятелки на бизнесмена, фолкпевицата Анелия също е в списъка на ухажваните от Гущеров-син. За разлика от колежките си обаче, изпълнителката проявила повече принципност и го отрязала, въпреки настойчивите му покани.

Малко преди да се събере с Мария, Християн упорито преследвал Анелия. Фолкпевицата обаче не искала да има нищо общо с богаташкото синче и недвусмислено му отказала.

''Редовно получавах огромни букети с цветя на адреса си, но не откликнах на поканите му за вечери", споделя с близки Анелия. Изпълнителката не приела дори предложенията му да я спонсорира, тъй като не искала да има дори професионални отношения с него, пише lifestyle.bg.

Певицата обстойно проучила бизнесмена преди да го отреже окончателно. И щом разбрала, че е прекалено настъпателен и доминиращ във връзките си, категорично отказала всякакви контакти с него. Дори и спонсорството, което й предложил, с цел да я вкара в леглото си.

С днешна дата Гущеров-син дели едно легло с фолкпевицата Мария.