Нова сензационна клюка обхожда медиите през последните часове. Плеймейтката Николета Лозанова щяла да влезе в къщата на ВИП Брадър с добрия си приятел Азис.

Двамата щели да си правят компания, след като съпругът на Ники - Валери Божинов категорично отказа офертата на Нико Тупарев.

Напоследък Николета и Азис са станали доста близки и често демонстрират приятелството си и във Фейсбук, където пускат свои общи снимки или си обменят закачливи реплики.

Според информацията Николета вече се споразумяла и за сумата. Продуцентите на риалитито щели да й платят 30 хиляди долара, за да влезе в къщата, пише lifestyle.bg.

Това обаче е абсолютна измислица. Все още не е на сто процента ясно кой ще влезе в предаването от есента. Екипът на Нико води преговори с над 80 знаменитости и имената им се менят буквално с дни. Сред тях има бивш министър, евродепутат, известна писателка и футболна съпруга, но и те все още не знаят дали в крайна сметка ще подпишат договор за участието си в шоуто.

Любопитството кой ще гледаме по телевизията провокира десетки предположения. В медиите се лансират версиите, че в Къщата влиза Светлана Василева, Сашка Васева, Деян Икебаната, Краси Аврамов и гримьорът на звездите Бони.

Истината обаче е, че тези, с които договорите са финализирани си траят, защото са разписвали декларации за конфиденциалност и ще плащат неустойки. А само това им липсва на нашите "звезди".