Слави се втрещил, като научил желанието на танцьорката от „Магаданс“ Мартина Огнянова.

Балерината му разкрила мерака си да кара баровската кола, след като най-сетне се сдоби с шофьорска книжка.

След дълги размишления как да излезе от ситуацията Дългия решил да не се охарчва за нов автомобил, а да подари на Мартина стария си джип „Рейндж Роувър“ - пише „България днес“, цитират от kliuki.bg.
Слави джип

„Докато се научиш да караш, по-добре използвай джипа. Аз ще си купя „Майбах“, отвърнал Слави на годеницата си. Междувременно дългучът започнал да обикаля столичните автокъщи в издирване на ВИП версия на „Мерцедес“ - „Майбах“.

„Шефът огледа вече два подобни автомобила, но явно не им хареса цената“ - обясниха хора от екипа на Дългия. „Проблемът вероятно е, че парите трябва да се дадат кеш, а не на вноски, както се надяваше той“ - разясниха осведомени.

Трифонов обаче твърдо е решил да стане собственик на „Майбах“ и се зарекъл до края на годината да се присъедини към отбора на новобогаташите, които си го мерят с лъскави и скъпи автомобили. Колкото повече расте егото на водещия, толкова по-трудни са взаимоотношенията с колегите му от шоуто. Преди дни Слави се подигра с най-беззащитния човек от екипа си – Борис Солтарийски. По време на предаване той на няколко пъти нарече певеца „баджанак“, с което наглостта на Трифонов мина всякакви граници. Оттогава всички в Би Ти Ви започнали да наричат Борко с този прякор - допълва изданието.