След като излезе новината, че Кристен Стюарт е изневерила на половинката си Робърт Патинсън с английския режисьор Рупърт Сандърс, актрисата стана по-одумвана дори от "любимката на Америка" Анджелина Джоли.

"Въпреки че на всички снимки от червения килим Кристен Стюарт изглежда сърдита, с размазана спирала и не е никак чаровна, покрай този скандал се заговори много за нея. Очаква се тя да е следващата Анджелина Джоли, която ще намери своя Брад", коментират медии отвъд Океана.

"Ако Кристен и Рупърт са искали да се скрият, щяха да си наемат стая и там да правят каквото искат. И извинението, което пуснаха, беше безсмислено, само унижиха повече партньорите си. За Кристен тази афера ще предизвика невиждан интерес, нищо чудно да започнат да я търсят за повече роли", пишат американски Интернет издания.

„За Стюарт това беше много голяма реклама, и то положителна. Сандърс, от друга страна, завинаги ще си остане човекът, разрушил една от най-идеалистичните двойки за тийнейджърите“, се казва в анализ на британски вестник.