Ивана подготвя втори фолклорен албум, който възнамерява да представи на публиката възможно най-скоро.

"Ако до края на годината успея да събера подходящи песни, ще издам още един фолклорен албум. Обичам я тази музика, хората също я обичат. На всяко мое участие, независимо къде съм, няма човек, който да не се хване на правото хоро" - споделя изпълнителката пред „Арда нюз”.Преди две години Ивана изпя легендарната песен "Миг като вечност" от репертоара на Тодор Върбанов. Феновете на фолк звездата адмирираха новия вариант, въпреки че самият Върбанов не скри разочарованието си, че е посегнато на емблематичната му песен.

"Начинът, по който се прие тази песен, беше малко противоречив. Старите естрадни изпълнители бяха много критични към това, че едва ли не попфолк изпълнител се опитва да навлезе в тяхната територия" - разказва тя, пишат от signal.bg.

Със сигурност голяма изненада за меломаните ще предизвика новината, че Ивана вече работи по следващ кавър от БГ естрадата. "Сега подготвям втори подобен проект – става дума за песента на Катя Филипова – "Незабрава". Това е песента, която ще клипирам октомври месец, иска ми се да обърна по специално внимание на клипа към тази песен" - разкри фолк звездата.