Наближава старта на новия сезон на Vip Brother и все повече известни личности са спрягани за евентуални участници.

На въпрос дали е получавала покана за риалитито, Анелия отговори:

"Имах предложение, даже не само сега, преди също са ми предлагали. Много трудно бих се съгласила, защото обичам моето лично пространство да си е мое. Преди две години бях отказала и една моя колежка влезе вместо мен. Трябваше само за 5 дена да вляза, но не се чувствах готова. Въпрос на личен избор, не обичам да си разкривам личния живот”.

На въпрос дали са достоверни слуховете, че има гадже футболист, тя отговори така:

”Това е абсолютна лъжа. Явно съм интересна на хората щом си измислят такива неща за мен и дори ме снимат на плажа, докато съм с приятели. Искам личния ми живот да е само мое достояние.”

Анелия подчерта, че за нея най-важното е феновете да я харесват с вокалните й качества и хубавите песни.

“Нашата публика става все по-критична и трябва да се правят нови и различни неща. За мен е важно хората да ме обичат заради това, че имам хубав глас, че правя хубави песни, а не заради това, че снимам в скъпите курорти” – обясни певицата, пише kliuki.bg.

“Аз съм от типа хора, които винаги знаят какво искат” каза Анелия. Тя винаги работи съвместно с най- добрите и избрани екипи и при нея няма случайни хора. Това си изявление тя направи пред Нова телевизия. Певицата допълни, че хитовите и песни са хитове, не заради скъпата визия и клипове, а именно заради екипа от професионалисти, които правят песните.

Анелия сподели още, че много малко от колегите си би нарекла свои приятели, един от тях е Илиян, с когото преди месец направи втори дует и той определено е сред най-успешните им проекти.

Тя каза: "Срещнахме се, направихме заедно няколко общи проекта и резултатите са на лице. Друг успешен дует направихме с Миро от “Каризма”.

*Анелия и Илиян (Снимка: Костадин Кръстев - Коко)

Анелия каза още, че когато прави някаква нова песен не я прави само за пари: ”Тя трябва да ме грабне и на мен да ми харесва”.

За Коко Динев каза, че никога не е разчитала на финансова подкрепа от негова страна.

Певицата оповести, че вече е избрала датата за юбилейния си концерт в София и се надява към 25 октомври шоуто да се състои.

Заглавна снимка: Теди Грозданов