В момента Поли е на морето и се наслаждава на почивката си край брега.

Освен това тя обикаля морските курорти заради своите участия. Противно на очакванията, че кариерата на всеки изпълнител след Евровизия е пред провал, Поли се радва на нови парчета и ангажименти.

"Това е световен формат и оттук нататък, където и да отида, седи добре, играе роля. Това важи и за предстоящия ми албум, който ще излезе есента", признава Поли в интервю за vsekiden.

Тя споделя, че подготвя и своя книга. "Навих се да издам книга с мои спомени от детството, първи стъпки в кариерата. Книга, която е насочена към младото поколение и може би за вдъхновение на младите, да знаят, че човек може да има бъдеще тук"

Тя уточнява, че това не са мемоари, а  "житейски истории, не е целият ми живот, а истории за това, как от малка съм поела по своя път да се занимавам професионално с музика, какви неща са ми се случвали, през какви перипетии съм минала, за да стана популярно лице".

Тя обяснява, че няма желание за публичност, а иска да е полезна.

Според нея тя е сбъднала мечтите си, защото от малка е на сцената, а сега на голямата. Иска й се обаче да играе във филм или сериал.

"Любопитно ми е. Аз все пак съм учила режисура и за мен тези неща не са чужди. Играла съм като малка и ми е интересно"

Поли споделя, че се вижда като загадка за медиите, защото никога не са я виждали да се появява с когото и да било.

"Но аз съм такъв човек – не обичам показността. Дори семейството ми не знае подробности за личния ми живот. Държа на личното си пространство –това е".