Една от най-оборотните фолк диви на Пайнер - Анелия май е забърсала ново гадже.

Изпълнителката на „Така ме кефиш” бе забелязана в компанията на известен столичен букмейкър на кратка почивка на морето. Май ще се окажат верни слуховете, че певицата си има нова тръпка...

Анелия и предполагаемият й нов приятел пътували обратно към София, когато спрели до крайпътна бензиностанция за провизии, пише hotarena.net. Огладнялата певица грабнала пакет мини кроасани и газирана вода. После красавицата и букмейкърът отпрашили към столицата, като луксозното Ауди на Анелия управлявал професионален шофьор. Явно след двете катастрофи, които преживя, певицата още се страхува да застане зад волана.

Междувременно стана ясно, че на Анелия й върви не само в любовта, но и в работата. Дуетното й парче „Не исках да те нараня“ с Илиян вече трета седмица оглавява класацията „50-те най“ на ''Сигнал''.

„Много съм щастлива, че това лято и двете ми песни се харесаха и оцениха от феновете. Когато виждам как публиката пее по концертите, това е най-красивото нещо за мен като изпълнител“, споделя Анелия.