Анита Мейзер отрече за пореден път, че е отвличана и оневини приятеля си Киро Скалата.

Собственицата на най-големия бюст в Морската столица даде интервю за „Народно дело”, в което разнищи скандала с внезапното си изчезване. Секс-бомбата била на разходка до Италия, което предизвикало зверски отпор в съпруга й, разказва petel.bg.

Законния другар на Мейзер в живота – културистът Николай Димов, атакува Кирил Вълчев (Киро Скалата) като отговорен за случая. Мъжлето на силиконката обвини популярното лице, че искал да отвлече дъщеря им, за да я пласира като проститутка. На същия принцип преди години продавал и Мейзер.

„Похитената” обаче категорично опроверга мъжа си и подкрепи Киро Скалата: „Ники просто беше афектиран след случилото се с моето изчезване. Освен това не го обича много и си изля яда върху него. Затова и каза доста обидни неща по адрес на Киро в интервю пред национален вестник. Нападаше го много рязко, а аз се опитвах да балансирам разговора – хем да не се изпокарам с мъжа ми, хем да защитя близкия си приятел. В крайна сметка искам категорично да заявя, че няма нищо вярно в това, че Киро е бил мой сводник, че съм го издържала или пък че искал да отвлече дъщеря ми. Та той толкова много обича децата. Никога не би направил подобно нещо“.

Тя разкри, че преди години я предупредили, че дъщеря й е заплашена от отвличане. Тя я измъкнала извън граница, но е убедена, че Киро няма общо със заговора. Сега Скалата не й вдигал телефона, защото явно е засегнат и тя искала да му се извини за скандала.

Мейзер разкри истината за „отвличането” си: та и мъжът и се скарват жестоко. Културистът я обижда и тя решава да го накаже като изчезне. Все пак преосмисля решението си да се скрие в Америка.

Анита се скрила в Италия, но от стреса се почувствала много зле физически. Нейна приятелка съобщила на мъжа й и той отишъл да си я прибере. Двамата се сдобрили и любовта им преживявала най-хубавите си дни.