Ума Търман втрещи посетителите на любимото си кафене Press and Blend в Уудсток, като се появи там с роденото си преди три дни бебе.

Ума Търман роди само преди три дни, а вижте я как се разхожда с бебето

Шокираните хора веднага започнали да вадят фотоапарати и телефони, за да заснемат майката и бебока, пише woman.ru.

Със сигурност това са първите снимки на момиченцето, а очевидно актрисата не е имала търпение да покаже на света дъщеричката си.

Актрисата седнала спокойно на едно от високите столчета, притискайки внимателно бебето към гърдите си. За наскоро родила жена на 42 години тя изглеждала великолепно, облечена в тъмносив клин и туника в същата гама.

Коментира се, че звездата носи на дясната си китка маркировъчна зелена гривна, каквато се слага на пациентите в болниците.

Възможно е Ума все още да е в болница, но да е “избягала” за няколко часа от частната клиника, където постъпи за раждането. Очевидците напразно се оглеждали за съпруга на звездата – Ума и дъщеря й, която все още си няма име – успели да си осигурят една сладка разходка по женски.

Постъпката на Ума Търман загатва, че тя няма да спази холивудската мода от последните години. Актьорите крият новородените си мъници и не разрешават те да бъдат снимани.

Ако все пак се съгласят рожбата им да украси някоя лъскана корица, то това става със специален договор и срещу внушителни суми.