Дали снимката на танцуващия Антонио Бандерас с екзотична боливудска актриса няма окончателно да съсипе брака му с Мелани Грифит?!

Фотографията е от юни, но се появи едва сега. Чудно е също Мелани наясно ли е, че  51-годишният й съпруг се е забавлявал на яхтата на милиардера Пол Алън на фестивала в Кан.

Или звездата от „Работещо момиче“ сега научава от медиите за съперницата. Красивата компаньонка на мъжа й се казва Малика Шерават. 

Стилистът на неизвестната, но атрактивна актриса, Иван Битон, разказва пред Radar, че двамата с Антония били доста разгорещени по време на танца. 

„Бандерас беше омагьосан от Малика – разказва той.- Още от началото я грабна и я завъртя. Докато танцуваха, чух да й казва колко е хубава“

Но непозната жена ги откъснала един от друг. Според Битон тя дошла внезапно и издърпала Малика от обятията на испанския мачо, после я повлякла надолу по стълбите. Дамата обаче не е била Мелани Грифит.

Според индийски уебсайт Малика била на яхтата на богаташа Алън по покана на режисьора Педро Алмодовар, който ги запознал с Антонио. Бандерас после също поканил хубавицата да му гостува в родна Испания. 

Според People обаче Антонио и Мелани са в много добри отношения. Напук на слуховете, които пълзят отдавна по медиите, че бракът им е пред разпад. Клюката, че нещата между тях не са наред, тръгнаха през април, когато Бандерас бе засечен в компанията на блондинка в нощен клуб в Канкун .

Миналата седмица Мелани пък бе видяна в Лос Анджелис и то без венчалнияси пръстен. В началото на юли актрисата бе на филмовия фестивал в Мюнхен, но сама, без съпруга си, нещо необичайно доскоро за двойката. И за това медиите почнаха пак да нищят какво се случва в звездното семейство.

Близи до актьорите обаче още тогава разказаха, че по същото време Антонио е бил в Будапещ на снимките на нов филм и затова не е успял да прави компания на съпругата си.