Президентът на Българската футболна СЪЮЗ Боби Михайлов пече дупе в Сен Тропе.

Той кара дълга лятна ваканция на екзотичното местенце заедно с любимата си Мария Петрова и дъщеричката им Елинор. Футболният шеф заминал за френската ревиера веднага щом свърши европейското първенство по футбол. Всички си спомняме, че президентът на БФС  Боби Михайлов дал обещание на Кирил Домусчиев, че ще присъства в Бургас на финала за Суперкупата на България.

На финала ще играят отборите на ''Лудогорец'' и ''Локомотив'' Пловдив. Но ясно се разбра, че босът Боби Михайлов избра да отиде на луксозна лятна ваканция, отколкото до остане и да се занимава със сивия български футбол.

Всички си спомняме, че през юни месец на съвсем същото място беше отишъл да разпуска друг член на фамилията Михяйлови- Ники Михайлов. Той беше там с любимата си Алисия. Прекрасните си изживявания  двойката сподели с феновете си на страниците на популярните социални мрежи.

Те освен, че ходиха на плаж с правеха и чудесни разходки из забележителностите и околностите на Сен Тропе. Те много често публикуваха снимки от преживяванията си и също така и от местата, които са посетили. Между всичките тези преживявания и емоции Алисия отдели малко време за сина си и дори му предаде един урок по голф, пише lubopitno.info.