"Обичам да се целувам, да си говоря с хората. Устата за мен е от голямо значение. Не умееш ли да се говориш и да целуваш, бягай далеч от мен", споделя с усмивка певицата.

Новата й песен е и на български и на гръцки език. Изборът на Кали да направи така парчето е свързан с любовта й към всичко гръцко.

"Българският език е сложен език. Трудно е да се напише текст, който да се лее мелодично. Като го напишеш на гръцки, звучи някак по-хитово. Отдава ми се, може би, да пея на гръцки, защото обожавам гръцката музика и знам езика. Имам специално отношение"

Кали смята, че днешните жени не се интересуват толкова от говоренето на мъжа. "Те, дамите, не се интересуват от думи, за съжаление. Но все пак са останали умни мъже, които знаят какво и как да говорят. Моя син Георги също е добре подготвен как да ухажва една жена, защото съм го учила и продължавам. Мъжете трябва да знаят, че половият орган на жената е ухото"

Лятото тя ще прекара с децата си и половинката си Антон Краус. "Обичаме всякакви водни спортове. Аз обичам да се цапам, да се ровя, да се търкалям в пясък с децата. Всичко ми доставя удоволствие", разказва Кали, цитира blife.bg.