Пореден еротичен сайт дава подробна информация за родната ни моделка Златка Димитрова.

Калифорнийският еротичен каталог Mixed-magazine е публикувал редица горещи снимки на смуглата красавица на плажа, като към тях е приложено и интервю с нея.

Както вече писахме, Златка Димитрова този път дори е оставила телефонния си номер и имейл адреса, което със сигурност не е обичайна практика в моделския бранш.

В сайта със съдържание за +18 Златка уточнява как всеки, който иска, може да се свърже с нея.

От горещото интервю научаваме, че Златка е родена на брега на красивото Черно море, пада си по лоши момчета и определено може да готви.

Красавицата определя себе си като позитивен човек с добро сърце, а това, което най-много я възбужда са татуировките и начинът, по който някой я докосва, пише kliuki.bg.

От интервюто разбираме още, че Златка мечтае да кара Lamborghini и че няма скрити таланти, защото винаги показва всичко.

Запитана кой е любимият й модел в онлайн каталога, горещата бургазлийка отговаря, че това е Ралица Иванова (родната ни топмоделка, която гради кариера в САЩ).

На въпроса добра танцьорка ли си, Златка отговаря:

„Не особено, но достатъчно добра, за да изпотя всеки мъж!”.

Като своя тайна слабост тя определя факта, че понякога е егоистична в леглото.

Запитана какво е нещото, което всеки трябва да знае за нея,  тя споделя, че има татуирани 3 думи: сърце, музика, енергия.

На въпроса кое би определила като своя най-силна положителна черта, Златка отговаря смеейки се: "Циците ми".

На въпрос как би могъл някой да се свърже с нея, тя дава контактите си: zdd@abv.bg и мобилния си номер 00359 878 22 80 54

Това е публикувано на 29.12.2011 г., броени дни преди Нова година.