В поредния си пост в личния си блог в Woman.bg, Вихра направи едно неочаквано признание...Вижте какво е то:

"За рождения ми ден тази година приятелката ми Нели ми подари билети за Заз.

Влюбих се в тази певица преди половин година и в колата ми звучи единствено и само ТЯ! Създава ми страхотно настроение и в най-лошите ми дни! Дори телефонът ми звъни с песента и „Je veux”.

Докато вървяхме към Зала 1 на НДК с Нели си говорихме, че едва ли ще е пълна и кой ли толкова я слуша. Дори се смяхме, че само Веселин Маринов успява да напълни зала 1 или концертите на Планета. Да, но останахме наистина приятно изненадани. Не само, че залата беше претъпкана, а имаше и страшно много правостоящи. На първите редове, непосредствено пред сцената, места бяха заели Сергей Станишев и съпругата му Моника, Гого Лозанов, Гергана Паси и сестра й Михаела.

Концертът не мога да опиша с думи, емоциите които ни създаде 32 годишната Изабела Жефруа ни оставиха без дъх! Цялата зала пееше и танцуваше с нея, а тя ни говореше на български! Беше написала думи на листове, които стояха на земята. Говореше езикът ни по много симпатичен начин, а публиката крещеше, че я обича.

Преди 6 месеца бях пленена от музиката й, а след този концерт и от самата нея. Беше облечена в черно с кецове на краката. Абсолютно непретенциозно, без пайети и пера. Само по глас! И тогава си спомних, че Едит Пияф винаги е пеела, облечена в черни семпли рокли, за да не отвлича хората от песента с натруфени тоалети!

Окончателно се влюбих в Заз след думите, които каза отново на български: „Преди време разбрах, че за да обикнеш другите, първо трябва да обичаш себе си!” Това е и моята философия!

Можете да следите блога на Вихра .