Ивана сподели с гордост, но и с ирония към медиите, че никой папарак или мастит журналист не е успял да разбере, че тя има най-непредполагания мъж до себе си.

Ивана твърди, че най-силната й и сериозна връзка не е хваната от иначе всичко преобръщащите медии.

Поп фолк звездата е щастлива, че най-хубавото нещо в живота й, нейната голяма любов, е мъж който е пропуснат от общественото любопитство и тя може да се наслаждава на връзката си без някой да заподозре, кой е тайнствения мъж до нея.

По-скоро истината била, че никой не подозирал, че тя има въобще мъж до себе си, докато всъщност имала най-важната връзка в живота си. Според Ивана тя имала два типа мъже в живота си. Единият, както е по-лесно да предположим, е финансово силният мъж. За този тип мъж тя разказва, че мъжете от тази група в живота й винаги се оказвали и доста властни и забележими физически, накратко това са мъже, с които лесно всички я свързват.

Тя обаче споделя, че има и втори тип мъж, като този, който не бил уловен от общественото внимание. Това бил мъж, който никой не предполагал, че е с нея. Това бил малко незабележим човек, но едновременно с това и много чист и уникален. Същият този мъж Ивана определя като небогат, макар да не го определя открито за беден. Той бил обикновен и дори крехък, без този път да дава обяснения дали е крехък физически или емоционално, пише blife.bg.

Така или иначе, певицата няколко пъти повтаря, че нейният мъж, дори и незабелязан от никой, бил най-хубавото нещо в живота й.