Мадона отново предизвика противоречиви реакции в обществото, показвайки едната си гърда на сцената по време на изпълнение във френската столица Париж.

53-годишната кралица на попа без никакъв свян си свали сутиена, за да покаже на хилядите крещящи фенове едната си цица. Последваха бурни приветствия и порой от светкавици, съобщава вестник “Сън”.

Цицата излезе наяве, докато Мадона пееше песента “Human Nature” по време на концерта си на стадиона Stade de France, за който всички билети бяха продадени, пишат от blife.bg

Но с това опитът на супер поп звездата да шокира публиката не приключи. След показа на цицата, певицата се обърна с гръб към публиката и си свали гащите, за да разкрие на публиката своя гъз, облечен само в оскъдна прашка.

Освен, че шокира феновете си във френската столица, Мадона не пропусна да разгневи и крайнодесните в страната. “Националният фронт” заплаши да съди певицата заради видео, излъчено по време на концерта, на което лидерът на партията Марин льо Пен е изобразена със свастика на лицето си.

Заместник-председателят на партията Флориан Филипо заяви, че това е “неприемливо” и обеща да подаде жалба в съда следващата седмица.