Певицата споделя, че откакто е с него вече и за миг не си позволява да кръшне дори и в мислите си, и съвсем безропотно изпълнявала всички нареждания на своя душманин.

От самото начало на връзката им, на Мария било напълно забранено да мисли, да решава къде и кога ще ходи, как ще се договаря за участия по чалга кръчмите. Това била и причината напоследък да остане почти без никакви професионални изяви, защото хонорарът се определял от Християн, а той съвсем не искал жена му да се кълчи по заведенията за без пари.

Гущеров – младши завишил тарифата й от четири на осем хиляди лева с твърдението, че сега Мария си е достатъчно обезпечена, за да си позволи да иска висока цена. Това обаче се оказало непосилно за собствениците на заведения, които възприемали новите условия като някаква модерна авантюра.

Не на последно място, на Мария било напълно забранено да говори по телефона без разговорът да бъде проследен от Християн. Всеки път певицата трябвало да включва високоговорител, за да може нежната й половинка да чува какво и с кого говори. За всеки случай обаче, годеникът се подсигурил и със СРС-та, което на практика въобще не давало възможност на Мария да си подрънка дори и с най – близките си приятелки.

Истината е, че Мария с радост понасяла тежката си орис, защото за сметка на нейната вярност, Християн я глезел по всеки възможен начин. Никога не й отказвал да купи дори и най – скъпите дрехи, или да я води по най – баровските курорти в света, пише skandalno.net.