Теодора зарадва почитателите си с ефектно морско видео към актуалната си песен „Пази се от мен”. Клипът на звездата на Diapason Records се върти от днес в ефира на Фен ТВ.

Новото парче на синеоката фолкдива е дело на гръцкия топкомпозитор Константинос Пантзис. Текстът е поверен на Анастасия Мавродиева, а аранжиментът – на Теодор Ташев.

Снимките на видеото продължили 2 дни, като графикът на екипа бил много натоварен и през деня, и през нощта. Избраните локации са старата крепостната стена на Созопол, както и няколко красиви места в близост до черноморския курорт. Режисьор на лентата е Ненчо Касъмов. Гримът е дело на Биляна, а косите на Бисер Борисов. Елегантните тоалети е подбрала самата певица. Марковите дрехи подчертават още повече сексапила на синеоката чаровница.

Теодора презентира „Пази се от мен” в разгара на летния сезон. Макар за мнозина това да е време, в което се отдават на пълна почивка, чаровната брюнетка не крие, че при нея е точно обратното и се намира в период на активна работа.

„Подготвям още доста проекти. Вече имам записани много нови парчета, но сега избрах да представя „Пази се от мен”. Още на първо слушане музиката ми допадна страшно много, а след това Анастасия направи един чудесен текст” - сподели изпълнителката.

„Доволна съм и от видеото, което заснехме на морето. Открихме места, на които друг досега не е снимал и се получиха доста интересни кадри. Нашето Черноморие наистина притежава уникални кътчета и се радвам, че чрез моето видео повече хора ще могат да се докоснат до тях. Надявам се и песента, и клипът да допаднат на публиката” - допълни още тя, пишат от signal.bg.