Нова светска рубрика стартира по БНТ. Водещ ще е Гергана Стоянова.

Тв коментарът й ще е част от сутрешното магазинно предаването „Денят отблизо” с Мария .

Гергана е актриса по образование, наскоро я гледахме в сериала "Отплата" по Нова тв, зрителите я познават и като автор на предаването "Иначе" по bTV, също и като репортер в "Сървайвър".

Рубриката “Светски коментар” ще представя любопитни подробности от живота на световноизвестните личности, за стила и начина им на живот.

Зрителите ще разберат любопитни подробности за последните им увлечения, спортуват ли и какво хоби имат. Ще стане ясно и как звездите  преодоляват  влюбванията и разочарованията в живота.

В понеделник новото лице на предаването Гергана Стоянова ще покаже на зрителите класацията за най-красиво остаряващите мъже актьори в Холивуд, както и как поддържат красотата си Ким Кардашиан и Дженифър Анистън. Рубриката ще представи и интересни подробности за живота на Даниел Крейг.

Следващата седмица предстои финалът на риалити проекта „Влез във форма с нас”.

През изминалите няколко седмици зрителите на БНТ получиха съвети от диетолози, фитнес инструктори, йога инструктори и психолози. Те се запознаха и със съществуващите процедури за отслабване, стягане, разкрасяване и извайване на силуета.

В студиото на предаването в четвъртък ще гостуват всички участнички в проекта, както и целият екип от специалисти и медицински лица, помогнали им да направят крачката към здравословния  начин на живот.