Модният свят изкоментира, че колекцията haute couture на знаменитата двойка чудесно се вписва на това място, от което дизайнерите черпят вдъхновение.

Клюкарите не пропуснаха да отбележат, че Доменико Долче и Стефано Габана наистина са били много ангажирани през цялото време с подготовката на елитарното представяне. Въпреки това те намерили време да се пошляят из любимата Сицилия.Наоми и Доронин също обичат да се държат за ръчичка

Което накарало папараците да си умрат от радост. Ето защо: фотографите нащракали как самотният Габана се шляе вяло по бутиците на острова, докато Долче се разхожда в компанията на нов сърдечен  приятел.

Двойката само дето не се държала за ръце, но била също така романтична, както черната газела Наоми Кембъл и руският й приятел Владислав Доронин.

Долче и гаджето му прекарали приятни минути в малко кафене, обиколили няколко магазина и се отбили във фризьорски салон. Там Доменико Долче си подновил прическата – т.е. оставил коафьора да тегли един бръснач по черепа му, пишат от kliuki.bg.

Колкото до Наоми, тя отново блеснала сред гостите на ревюто, за което бил ангажиран тузарският хотел San Domenico Palace. Наоми била блестяща – цялата в черно, с фамозна широка  пола с дантели. Както винаги, бившият топмодел  и руският олигарх се държали за ръце.