От няколко дни певецът готви в заведението си в Синеморец в странен вид - с десетина игли в ухото.

Така се разхожда и по плажа, защото трябва да стои с тях около 5-6 часа.

Направил е три сеанса дотук, остават още седем. Подлага се на психоенергийните процедури през ден и след като му поставят иглите, си тръгва с тях.

"Върша си работата в заведението, и на плаж ходя, макар че хората малко се стряскат, като ме видят. Само не влизам във водата. После ходя, за да ми ги махне", разказа певецът.

Така той готви прочутата си в Синеморец рибена чорба с по няколко игли на ушите. Всяка от тях въздейства на определен орган, а тези на лявото ухо се грижат за лявото рамо на Дичо.

"Имам плексит от спорта. Всъщност затова започнах с иглотерапията", казва певецът.

Освен боденето с иглите, от които се въздържа приятелката му Карина, Дичо си прави и всекидневен масаж. "По около час, час и половина. Освен това сутрин ходим и на фитнес и плуваме в морето", каза още той.

"Гледаме да си правим такива пречистващи процедури през лятото. Не пием и кафе и газирано", обясни още Дичо.

За второ поредно лято Дичо ходи на иглотерапия при Ценка Местанска, която се занимава с така наречената техника за емоционална свобода. Освен това спортува и дори не пие кафе, съобщаа в. "24 часа".

Енергията, която му доставят процедурите, ще е нужна на певеца, защото в момента той работи по новия си албум с група V.O.XX.