Миската смята, че дразни другите, защото не се вписва в стереотипа

Мис България 2009 Антония Петрова получи прозрение. Скандално известната блондинка заяви, че дразни обществото най-вече с това, че не се вписва в никакви стереотипи. Бившата миска твърди, че тъй като, за разлика от повечето си колежки сама се издържа, това дразнело хората около нея.

„Общият стереотип е, че миските имат богат мъж до себе си, който им помага и на тях не им е нужно да работят.“, твърди Антония и допълва, че именно амбициите й да се развива в сфера различна от света на модата предизвика толкова негативно отношение към нея, пишат от „Блясък“, цитират от kliuki.bg

За амбициозна и интелигента жена, за каквато Антония се смята, подобни изказвания са доста глупави, твърдят форумци.

По-паметливите припомнят, че миската си спечели недоволството не заради кариерата си на юрист и мениджър, а заради начина, по който се сдоби с короната на „Мис България“. Страстта й към палтата от естествени кожи, също предизвика бурен отзвук сред природозащитните. Освен това, подобно на повечето си колежки, от които Антония се опитва да се разграничи, тя също си взе богат съпруг, който да може да я издържа. Не са малко и тези, които припомнят, че самият Бередин преди време твърдеше, че й е купил короната на „Мис България“, за да бъде тя щастлива.