Актрисата Беренис Марлоу, която партнира на Даниел Крейг в новия филм за Джеймс Бонд - "Skyfall", се съблече за британското мъжко списание "GQ", разкривайки прелестната си фигура.

33-годишната французойка разкрива, че феновете на филма може би ще се разочароват, защото в лентата липсва голота, пише 24chasa.bg.

"Във филмите на Бонд никога не виждаш изцяло голотата - тя е някак целомъдрена. Което за мен е най-добрият вариант", разсъждава красавицата.

"Сега виждаме толкова голи жени, по всяко време, навсякъде. Във видеоклиповете. Толкова е скучно! Губиш магията и изведнъж една облечена жена е много по-атрактивна", допълва Беренис.

Въпреки че не е защитничка на директната голота, актрисата се появява по черно бельо, покaзвайки дългите си крака, позирайки до ретро коли.

Пред изданието новото Бонд момиче си признава, че е чувствала голямо притеснение при приемането на такава знакова роля като тази на момичето на Бонд.

"Постоянно чувам - момичето на Бонд, момичето на Бонд - и си мислих: "О, боже, какво очакват хората. Дали очакват някой, който е красив? Какво изискват от мен?!", признава терзанията се Беренис.