Елена Петрова се готви за кратка августовска почивка в комплекс в Лозенец, собственост на Евелин Банев - Брендо.

Актрисата, която е дългогодишна приятелка на окошарения бос, от доста време редовно посещава хотела му. В него чаровната къдрокоска се ползва със специално внимание, идващо от личното нареждане на Банев красавицата да бъде обгрижвана от най-отбран персонал, пише lifestyle.bg.

Други известни персони, които през последните няколко години са редовни посетители в хотела на Брендо в Лозенец, са Мая Илиева и нейната най-близка приятелка Габи - съпруга на Николай Цветин - Близнака, Бианка Антонова - Биби - съпруга на застреляния преди 10 години пръв приятел на Георги Илиев, Румен Маринов - Нарциса, съседите на Мая Илиева в Панчарево Кремена и Магърдич Халваджиян. Покрай тях сред ВИП-овете някой път намират място й Димитър Рачков и Мария Игнатова.

Други редовни посетители на хотела са и братът на Магърдич - Джуди, заедно със съпругата си Елена и малката им щерка.Също и певиците Марияна Попова, Мария Илиева, както и Белослава, за която, освен че има къща в близост, се говори, че от няколко години е основната муза в живота на Банев.

На плажа и по шезлонгите около басейните на комплекса тела полагат и всички по-известни или никому неизвестни, но напиращи към върха млади и стари мутри. Не е тайна, че със съпругата си Ася, или по-често без нея, Румен Гайтански - Вълка всяко лято прави редовен морски тур, който завършва при Брендо. Сред другите гости на известния хотел са и почти цялото манекенско и арт войнство на София.

Любопитен факт е, че Брендо трудно допуска футболисти или спортисти, известни със своето ниско или никакво интелектуално и културно ниво. Това именно превръща и въпросното място в едно от най-снобарските морски "седенки", където известните обичат да отпускат сред себеподобни.