Приятелки на фолк дивата Анелия твърдят, че певицата е шамаросвана от ревнивия си любовник преди дни, от което й останали синини по тялото.

Дружките й категорично я посъветвали в най-скоро време да разкара побойника. Според свидетели на поверителния разговор, Анелия само плахо се огледала и отговорила, че нещата не могат да станат по толкова лесен начин.

Първо трябвало да мине малко време, защото шамарите обвързвали психически жертвата и мъчителят й. Освен това самата тя не знаела какво всъщност иска от живота, пише skandalno.net.

„Абе, лесно ви е на вас да приказвате напред – назад, ама щото не ви е дошло на главата отгоре. Я да ви видя аз, ако и вие си намерите един такъв – да налита при най-малкия повод и да ви щипе по кълките” – тюхкала се певицата.

Според представители на жълтите медии, влюбеният побойник е Иван Димитров, който бил тайният собственик на известна пицария в столичен квартал.

Той по никакъв начин не можел да понесе факта, че Анелия се опитва да скрие любовната им връзка от обществото, защото не искала да се излага с незавидното му обществено положение.

Вижте фотогалерия:

Анелия разголва тяло на столичен басейн

Анелия празнува рожден ден

Концерт 2 години Планета HD

Снимки: Bulphoto