Фолк звездата Гергана сподели, че в топлото време пие много вода и фрешове – от лимон или от грейпфрут.

За хапване пък предпочита диня. Понеже спазва правилата на разделното хранене обаче знае, че киселите плодове(цитрусовите) не трябва да се смесват със сладките – затова след фреша изчаква поне два часа, преди да хапне диня.

С приятелките й пък в последните дни наблягат на две питиета – домашна лимонада, която сами си приготвят, и ягодово мохито. Гери с готовност разкрива пред списание „Нов фолк” рецептата за лимонадата, пише Kliuki.bg.

„Трябват ви лимони, газирана вода, кафява захар или мед и джоджен. Лимоните се изстискват, сокът им се разрежда с газирана вода, добавя се захар или мед, или се слага в хладилника да престои няколко часа… и после се пие”, споделя Гергана, която наскоро зарадва феновете си с нова песен – „Мирис на любов”.