"Няма да ставам по-добра", заплаши Алекс Раева, говорейки за героинята си от сериала "Седем часа разлика".

Певицата актриса вдигна леко завесата за новите епизоди, които се снимат в момента.

"Много хора ме питат как може да съм толкова ужасна на екрана. Отговарям им, че може, защото това не съм аз", обясни Алекс в "Тази сутрин" по bTV.

Освен че репетира непрекъснато как да къса нервите на Малин Кръстев и Калин Сърменов пред камерите, Раева е намерила време да заснеме и новия си клип.

В горещото видео тя се излежава на яхта сред вълните край Санторини.

Снимките станали съвсем неочаквано, дори още не били написани музиката и текстът. Алекс, Дончо и приятели отишли на тридневна почивка на острова, за да се гмуркат.

Тогава се оказва, че мултифункционалната персона на нейния живот Жоро Петков, стилист, фризьор и режисьор, е взел 10 рокли в багажа си - за всеки случай, ако й потрябват.

Фотографът пък извадил 7-8 обектива.

"Няма да изпускаме шанса", каза Жоро и почнал да нарежда на Алекс как да позира. Разбира се, се връщат и втори път, за да доизпипат нещата.

Певицата промотира двата си клипа днес. Парчетата са написани от Дончо в един и същи ден, което Алекс приела като знак на съдбата.

"Работата ни е много творческа, а това, че сме непрекъснато заедно, много ни помага", коментира Раева съвместното си съжителство и любов с Дончо.