Ани Хоанг записа нова песен и предстои да заснеме видеоклип към нея, който ще бъде режисиран от Людмил Иларионов-Люси.

Сингълът е със заглавие "Ако от теб си тръгна", разкри певицата.

"Песента е на Оцко - музика и аранжимент. Смятам, че след "Лекарство за мъж", която си е най-големият ми хит до момента, това ще бъде моят следващ такъв, може би за това лято. Песента е бърза, спряла съм се на заглавие "Ако от теб си тръгна". Текстът е на Мариета Ангелова, в типично предпочитаната от мен тема за тежко наранена любов, разбити сърца и т.н. Винаги съм обичала да пея песни на такава тематика. Доста хора биха намерили себе си в тази песен, защото мнозина са изживели нещо такова. Получи се доста добра песен и се надявам хората да я харесат" - сподели младата надежда на "Пайнер", пише signal.bg.

Ани не крие, че първоначалното й намерение било да направи по-закачлив текст, защото лятото носи точно такива емоции, но пък не искала да избяга от своите лични пристрастия. Видеото към "Ако от теб си тръгна" ще бъде заснето до няколко дни, увери ни тя.

"Още не сме снимали клип. В момента мислим какъв да е сценарият. Имам и различни клипове, и клипове, които са само като визия. От коментарите, които съм чела, хората много не разбират моята идея в клипа, защото съм на мнение, че невинаги трябва той да съответства на текста на песента. В този случай или ще заложа пак изцяло и само на визия, или ще има история, но по текста на песента - любов, изневери... Все още не сме решили какво точно ще снимаме. Може би до седмица ще заснема видеоклипа и се надявам до средата на юли да е факт, за да мога и аз да си отпочина след това" - обясни Ани Хоанг.

Снимка: Bulphoto