Ванеса Паради непрекъснато врънкала Джони Деп за пари, докато двамата били заедно, пишат американски медии.

"Нищо, което той правеше не беше достатъчно за нея. Въпреки охолния живот, който водеха, на нея парите все не й стигаха и тя искаше още и още" - коментира приятел на звездното семейство.

Нещо повече, актрисата дори карала мъжа си да приема по-скъпоплатени роли, за да има повече средства за семейството им.

"В един момент Ванеса беше зарязала собствената си кариера за сметка на тази на Джони. Непрекъснато се месеше в работата му и именно тя го убеди да изиграе една от най-значимите си роли-тази на Джак Спароу в "Карибски пирати" - споделя източник, близък до актьора, пише bliasak.bg.

"Тъй като нейната музикална кариера не вървеше добре, тя вечно се цупеше на Джони за неговата. Когато той работеше много, Ванеса не беше щастлива. Когато пък не работеше, тя непрекъснато му натякваше, че не прави достатъчно за семейството си. Въпреки че повечето хора виняха Джони Деп за раздялата, и Ванеса не беше ангелче" - разказва приятел на Деп.

„Единственото нещо, за което двамата бяха единодушни, беше, че не искат децата им да пострадат от раздялата. Те се бяха разбрали, че ще пазят тайната, че са разделени цели две години, за да живеят децата им спокойно" – пък издава близък до двойката.