Интригата около родните миски и плеймейтки, работили като момичета на повикване, става все по-заплетена.

Прокуратурата вече започна проверка коя от моделките на My Agency е склонявана към проституция от Мистър България 2003 Мирослав Йончев и небезизвестният в крими средите Антон Петров-Хамстера.

Към агенцията освен плеймейтката Светлана Василева, са работили Павлина Ангелова - супермодел на България за 2009, Таня Танева - Кралица на България 2009 и тв водещата Елена Станулова, която доскоро работеше в министерството на транспорта.

Станулова е дъщеря на актрисата Искра Радева и беше назначена в дирекция "Протокол" от бившия министър на транспорта Александър Цветков. След като той беше сменен, тя също напусна.

"Моля ви, това са пълни глупости. Имам няколко фотосесии за агенцията. Това е всичко. Не може да изкарате всички манекенки проститутки. Смешно е", кълне се самата Станулова.

За сега всички модели отричат да са заработвали като момичета на повикване. Категорични доказателства за това няма и за да стане ясно трябва някой клиент да разкаже. Но според запознати сред клиентите са десетки бизнесмени и политици, които треперят дали името им ще изкочи след скандала.