Тийнидолът Джъстин Бийбър помоли да не го сравняват с по-възрастния му колега Джъстин Тимбърлейк, съобщава сайтът TMZ, цитиран от TV 7.

Не е трудно според водещият на радио предаването "Mojo in the morning" да се объркат двамата Джъстиновци, тъй като дори музиката им звучала близка. Според Бийбър обаче, за такова сравнение не може и да става дума, тъй като неговият глас и този на Тимбърлейк се различавали коренно.

Намерението на радио водещият е било по-скоро да направи комплимент на певеца, но явно младежките хормони не прощават и самоувереният тийнейджър очевидно се е засегнал от сравнението с доказалия се в бранша Тимбърлейк.

Освен да е зает с това да бъде известен и да дава интервюта, Бийбър се дипломира. Директорът на католическата гимназия в Стратфорд, Канада, Тим Дохърти заяви, че от училището са горди с Джъстин.

Певецът точно приключи световното си турне, с което промотира последния си студиен албум "Believe”. Той направи и публично представяне на новия си парфюм, рекламирайки го заедно с приятелката си Селена Гомес.

По последна информация Джъстин Тимбърлейк се готви да участва и във филмовата версия на хитовия през 90-те години сериал "Спасители на плажа". Може и Бийбър да го последва.

Източник: