Победителят в музикалното риалити X Factor Рафи Бохосян все още няма гадже до себе си.

Певецът е на сухо и трескаво се оглежда за половинка до себе си. Въпреки това бургазлията не може да се оплаче от липса на женски интерес.

„Много момичета ми пишат и когато излизам по клубове, също ме заприказват. Има много интересни послания от някои по-запалени фенки, като:

„Искам да си баща на моето дете”, „Не те притеснява, че съм по-голяма, нали?,” „Ще се ожениш ли за мен?”, сподели Рафи пред LOVEstyle.

Въпреки многото предложения засега изпълнителят не е открил подходящата за него жена.

„В момента не съм влюбен в определено момиче. Не знам дали аз съм претенциозен, но наистина не съм намерил подходящата дама. Е, не съм се отказал от търсенето”, категоричен е ексфакторът.

Бохосян призна, че досега не е имал сериозна връзка. Най-дългата е продължила само няколко месеца.

Липсата на гадже до Рафи разпали въображението на светските клюкари и наскоро те побързаха да го сгаджосат за Поли Генова.

„С Поли сме в прекрасни приятелски отношения. Виждаме се много често и затова си помислиха, че сме гаджета, но уви, за нещастие на жълтите медии не е така”, категоричен беше Рафи.

Музикантът призна, че се кефи на момичета с ярко присъствие:

„Харесват ми момичета със силен характер, показващи завидно остроумие. И най-важният критерий, по който си избирам момиче, е усмивката. Не може ли да се усмихне истински, губи моментално чара си”.