Aлисия се завърна от романтична ваканция с половинката си Ники Михайлов. Двамата се отдадоха на ласки в Сен Тропе.

Светските клюкари веднага побързаха да я бракуват за вратаря на ''Твенте'', заговори се даже, че влюбените гълъбчета са на меден месец.

Алисия споделя, че почивката й се отразилa изключително добре и сега е заредена с положителна енергия.

"Да, бяхме в Сен Тропе 16 дни и за това време си починах така както никога досега. Връщам се много заредена след тази ваканция. Определям цялата почивка като изключително приятен и романтичен жест на любимия към мен"

Заедно с нея и Ники бе и синът на Алисия - Валери младши. "Повечето пъти, когато си почивам някъде, съм заедно със сина си. Връзката ми с него е много силна и не обичам да се разделяме задълго"

Певицата признава, че  си мечтае за голямо семейство.

"Бих била щастлива, ако във времето отгледам още едно и дори две деца. Аз имах прекрасно детство с моите двама братя. Ще бъде хубаво, ако след години също създам такова голямо и сплотено семейство.

Алисия е уморена от постоянните клюки по неин адрес и от фалшивите изявление от нейно име.

"Война с никого не водя. Аз, както е известно на всички, съм изпълнител и поради тази причина имам официална страница във Facebook. Чрез нея те получават информация от първо лице за професионалните ми ангажименти и за личния ми живот дотолкова, доколкото считам, че трябва да бъде показван, разбират каква съм всъщност, защото медийният ми образ е доста изкривен. И все пак смятам, че личните ми изяви не преминават границата на добрия тон"

Певицата се вдъхновеява от любовта, но не би простила предателството, пише blife.bg.