След като изиграха ролята на млади родители в най-новата част на сагата "Здрач", актьорите Кристен Стюарт и Робърт Патинсън решили, че искат да имат дете и в реалния живот, съобщават медии отвъд Океана.

"След като започнаха да играят тази роля, нещо в тях постепенно се промени. Те осъзнаха, че са готови за голямата стъпка още сега. Дори няма да чакат сватбата през есента, а искат час по-скоро да имат бебе. През цялото време говореха за това какъв тип родители искат да бъдат", разкрил колега на актьорите от снимачната площадка на поредицата, пише ''Блясък''.

Родителите на Кристен Стюарт също били съгласни дъщеря им да стане майка на тази възраст.

"Родителите й бяха ужасно щастливи, че иска да има бебе преди сватбата. Те са стари хипари и изобщо не държат тя да бъде омъжена преди да роди", коментират приятели от детството на актрисата.

"Роб и Кристен вече спряха да се пазят по време на секс. Двамата знаят, че искат да са заедно цял живот и когато и да дойде бебето, ще са щастливи", разказват запознати.

„Робърт дори започна да композира приспивни детски песнички за бъдещата си рожба. Кристен пък е сигурна, че той ще бъде най-добрият баща на света", съобщава друг източник.