След официалния финал на „Стъклен дом” Луиза Григорова и Явор Бахаров дочакаха момента, в който няма нужда да се правят на гаджета.

До края на сапунката младите звезди бяха задължени да имитират любовни отношения, но сега всеки от тях се е отдал на собствен личен живот, пише вестник „Всеки ден“.

За първи път от две години насам актьорите няма да прекарат лятната си ваканция заедно.

Преди те бяха неразделни и събираха тен на един и същ къмпинг, за да няма съмнения, че не са двойка. Сега обаче, по-малкият от братята Бахарови вече откри горещия сезон на плажа на къмпинг „Градина”, докато бившата му любима има съвсем други занимания.

Тя все още репетира дипломните си спектакли в НАТФИЗ и планира почивката й да започне чак през втората половина на месец юли.

Според близки до звездите от хитовата поредица, Луиза вече демонстрира свободно чувствата си към свой колега от театралната академия, докато къдрокосият й колега в момента е свободен и споделя, че няма намерения да се впуска в сериозни връзки.

Тя обаче не крие, че не й е безразлично за раздялата с Явор. Според Луиза двамата имали много щастливи мигове заедно, за които тя още страда, пише Blife.bg

Освен това решението за окончателната раздяла било взето не от нея, а от Бахаров.