Миглена Ангелова за втори път отсвири Нико Тупарев и предложението му да влезе в къщата на “Вип Брадър” в новия сезон на шоуто.

Бившата тв звезда безцеремонно отхвърли предложението на продуцента и дори отказа да се срещне с него, за да обсъдят въпроса.

Мадам „Искрено и лично“ изпрати отказа си в „кърваво“ писмо, с което направо срина със земята Тупарев и компания, пишат от „БЛИЦ“.

В писмото си Ангелова заяви, че няма да влезе в риалити формата „заради всички, които въпреки мизерията, в която се намират, продължават да отстояват принципите си, заплащайки лукса изобщо да ги имат в това к…венско време”.

Бившата тв водеща също така заяви, че не възнамерява доброволно да се принася в жертва на медиите с участието си в риалити формата.

Въпреки скандалната си слава на мъжемелачка и четирите си разбити брака, Ангелова се опитва да запази поне донякъде личния си живот в тайна.

Отказът на Миглена Ангелова да участва шоуто е поредният тежък удар за Нико Тупарев. Съвсем наскоро и близкият му приятел Иван Христов отказа да влезе в шоуто, заедно с приятелката си Ирина Тенчева.