Скандалите около НиЛо не спират за миг.

Фейсбук отново се превърна в Темида , а сега Николета Лозанова трябва да реши дали да изпростее отновo или да отговори на хората интелигентно.

В личната страница на Мис Плеймейт могат да се изчетат много похвали, но също така може да види пренебрежително отношение към действията на Николета. Днес Лозанова беше провокирана да отговаря на неудобни въпроси от свои приятели в социалната мрежа. Ето какви въпроси изписаха хората на стената на половинката на Валери Божинов.

„1. Не те ли беше срам да разделиш едно малко дете от баща му? /Имам предвид малкият Валери/.

2. Защо заряза 2-месечното си дете, и отиде да си правиш кефа с твоя цървул? /За пореден път беше оплюта/.

3. Кога Божинов ще почне да играе футбол, защото си мисля, че по слаб футболист, играл в чужбина, досега не се е раждал?

4. Кой ще е следващият футболист от националния, с който ще се хванеш?

5. Не те ли е срам, че се движиш с един от най-големите престъпници в България – Ванко 1, заради който дори промениха закона, само и само да не е в затвора?“

След тези добре синтезирани и подредени въпроси, Николета мълчи , но не се знае далиот срам или куртоазия. Очаква се отговорът на брюнетката.

Скоро ще се разбере дали НиЛо ще приеме въпросите на избеснелите хора като предизвикателство, или пак ще разиграе добър PR.