Цветелина Янева опроверга появили се писания в социалната мрежа, че има песни със заглавия "Не на мене тия" и "Лошо ти се пише".

Звездата на "Пайнер" акцентира в личния си профил във Фейсбук, че феновете не бива да се доверяват безприкословно на нароилите се страници на нейно име, защото само една е официалната, пишат от signal.bg "Приятели, отново се появи грешна информация в други страници, които уж са мои.

Информацията гласеше, че имам песни със заглавия "Не на мене тия" и "Лошо ти се пише". Е, искам да кажа на всички, че нямам песни с такива заглавия.

Другото нещо, което искам да уточня е, че клипът на "Бонбони" няма да излезе утре вечер / б.а. днес/, както написаха някои хора. Очаквайте новия ми клип в началото на юли! Обичам ви, приятели! И не забравяйте, че истината научавате само от тази страница, всичко останало не е излезнало от моя страна и подлежи на съмнение!" - се казва в съобщението на изпълнителката.

"Бонбони" отново е по музика на румънския хитмейкър Кости. Росен Димитров е автор на текста. За новата си песен Цветелина Янева сподели преди време пред Signal.bg: "Ще я пусна за лятото. Тя е различна като стил от "Две черти" и смятам, че всеки ще си хареса неговата песен. Не мисля, че ще се бият двете песни".