Една седмица след промоцията на Емилия тя си дава равносметка за изминалото събитие.

"Първо искам да благодаря на много хора, защото с каквото и да се занимаваш, винаги зад този успех стои един цялостен екип. В живота трябва да се научим да казваме благодаря на хората, които ни карат по някакъв начин да се чувстваме успели. В този проект мисля, че успяхме с всички, които участваха в него. На първо място искам да благодаря на продуцентите ми Митко и Мария Димитрови и на целия екип на фирма Пайнер, на Вергиния Здравкова, че ме накара да се чувствам като Пепеляшка с нейните тоалети и на целия екип, който направи промоцията блестяща, както и на всички хора, които доидоха на събитието,а и на всички зрители, които гледаха на живо."

"Изчетох много коментари след промоцията. Наистина едно голямо благодаря на всички, които харесаха песните, оцениха труда ни и се радвам, че наистина има хора, за които да продължаваме да творим."

"Големият въпрос сега, от всички хора, които ме харесват е "Коя ще е следващата клипирана песен?" Малко е рано да говоря за клип, защото преди дни се завъртя видеото на "Свързано е с теб", но аз мисля да послушам почитателите, да се съобразя с тяхното мнение. Песните, които са събрали най-много одобрение до момента са "Просто те убивам", "С теб" и "Ще чакам да ми звъннеш". Имам достатъчно време , за да се допитам до всички и заедно да решим", споделя още Емилия.