Райна споделя, че в момента сърцето й е свободно, но никога не се е чувствала по-щастлива.

"Благодарение на работата ми имам възможност да пътувам до по-далечни дестинаци, такива, за които само съм мечтала", хвали се фолк любимката. Преди няколко седмици Райна се завърна от САЩ, а наскоро посети и Лондон.

"Аз дори когато си почивам лятото предпочита да съм край океана. Тук на нашето Черно море не успявам да си почина както си искам, нещо не ми се получава"

Това лято певицата ще си почине в компанията на приятелки, защото няма мъж до себе си. Това обаче никак не я притеснява, а напротив. "Не е задължитлено, за да се чувстваш добре да имаш мъж до себе си. Аз имам приятелки, които са обвързани и се чувстват самотни. Аз съм сама, в смисъл не съм обвързана и се чувствам толкова щастлива", споделя Райна в свое тв интервю.

Тя съветва всички млади момичета, които се притесняват, че си нямат приятел, първо да се научат да харесват себе си. "Аз съм го направила, научила съм се да харесвам себе си, да следвам целите си и да знам какво искам от хората около мен. Когато имаш по-големи очаквания, шансът да се разочароваш е много по-голям и това допълнително те стрестира.Намирайте щастието в себе си", съветва още певицата, пишат от blife.bg.