Николета Лозанова и Валери Божинов влизат в къщата на „Вип брадър" през есента, но без бебето си.

Според запознати най-коментираната светска двойка вече е потвърдила участието си в риалити шоуто. „Не мога да дам категоричен отговор дали ще участваме. Все още текат преговори", заяви вчера Николета пред „Телеграф".

Присъствието на Божинови в къщата ще е възможно само, ако те не вземат със себе си малката си щерка Никол, тъй като това е забранено от закон, приет след един от сезоните на „Брадъра''.

След като вече имаше инциденти с психиката на деца, вкарани в такъв тип шоу, преди година Законът за радио и телевизия прие разпоредба в подобни предавания да не участват хлапета.

Още обаче не е ясно, коя от двете баби ще дундурка малката Никол, когато майка й и баща й влязат в Къщата, пише "Телеграф".

Последните клюки гласяха, че заедно с плеймейтката и футболиста в къщата ще влязат най-големите им опоненти Алисия и Ники Михайлов, които навремето имаха връзки съответно с Валери и Николета. Певицата обаче категорично отрече подобно нещо.

„Чета многобройните ви лични съобщения и виждам, че в тях все по-често ме питате вярна ли е информацията, че ще влизам във „ВИП брадър". Истината е, че не съм получавала такава покана. Но и да бях получила, аз лично не се виждам в подобно риалити. Така че със сигурност няма да участвам", написа във „Фейсбук" Алисия, пишат от novini.bg.

Вчера Николета заяви, че е напуснала Ники Михайлов, след като разбрала за негова изневяра. „Ако Валери ми изневери, и него ще напусна, въпреки детето и парите му", поясни плеймейтката и допълни, че никога в живота си не е изневерявала.

Преговори за участие в риалити проекта се водят още с някои от най-актуалните имена в българския хайлайф и шоубизнес.

Въпреки че Азис вече е участвал в шоуто, продуцентите отново проявили интерес към певеца, но едва ли ще го видим в Къщата, тъй като той бил поискал прекалено висок хонорар, като дори се споменават суми от порядъка на половин милион лева.

Предполага се обаче, че Азис преговаря за суми от порядъка на 200 до 300 бона. В медийните среди се говори, че много от звездите искали по няколко десетки хиляди лева за участие в „Брадъра".