Тази сутрин в "Почивна станция" журналистката Светослава Тадаръкова призна със сълзи на очи, че се развежда. Тя сподели, че краят на семейния й живот идва след 17 години брак.

Журналистката е изключително притеснена за това какъв избор ще направят децата й относно това при кой от двамата родители ще останат, тъй като екссъпругът й ги подкупил с пари. Той заявил на децата, че ще спре да им дава пари и така те няма да имат средства, за да продължат образованието си в чужбина. Светослава смята, че децата могат да изберат пътя на парите, за да могат да учат в чужбина, и затова е възможно да изберат да останат при татко си, пише Lifestyle.bg

Светослава обясни, че един ден мъжът й е оставил писмо на масата, в което обяснава, че двамата ще се разделят. Освен това във въпросното писмо журналистката обясни, че е била наричана с "ужасни имена".

Основният мотив за раздялата бил изневяра. "Той твърди, че аз имам любовник", каза журналистката, която отрича това да е истина.

Тадаръкова призна, че дори има опасения за живота си, тъй като мъжът й има достатъчно финансова възможност и средства. "Може някой ден дори да претърпя някой лек инцидент, като катастрофа, например".