Присъстващи на парти в нощен клуб, видяли доста интересна сцена. Славещата се с големите си гърди Венета Харизанова била принудена да бърка из керамичната тоалетна в опит да извади чисто новия си телефон.

Хвалейки се на своя приятелка за новата и придобивка тя внезапно изпуснала модерната джаджа в кенефа. При липсата на мъже в помещението и при така стеклите се обстоятелства тя била принудена само да бръкне в мръсната яма, за да намери своя gsm апарат.

Около нея било пълно с напращели хубавици, които с изненада проследили ситуацията. В мига, в който тя бръкнала за да потърси телефона всички започнали да се смеят и да я сочат с пръст, при което на Венета не и станало много хубаво, пише skandalno.net. След като тя извадила своето бижу обаче, момичетата разбрали целта на занятието и се извинили на Харизанова.

По-късно вечерта се разбра, че усилията били напразни, тъй като телефонът бил достатъчно мокър, за да не проработи. Това едва ли е проблем за Мисис Вселена 2011 и най-вероятно скоро ще се сдобие с ново скъпо апаратче.