Светската двойка не спира да скандализира като Ники и Алисия открито заявиха, че правят секс по 10 пъти на ден.

Двамата възлюбени заминаха на семейна почивка в луксозния френски курорт Сен Тропе преди седмица и от тогава ''почивката'' не спирала денонщно. Двамата прекарвали по 10 часа в леглото отдавайки се един на друг. Николай споделил пред приятели, че сексът с Алисия бил нереално добър и това несъмнено ще бъде жената на живота му. От своя страна, Алисия непрекъснато публикува снимки от градчето с коментари, че най- прекрасните мигове в нейния живот са именно сега с Ники.

След като българският национален отбор по футбол не се класира за Европейското първенство по футбол в Полша и Украйна тази година, Ники заслужено или не се отдаде на секс и алкохол. В снимки, появили се из интернет пространството, се вижда как той и половинката му са обградени от коктейли и питиета. Двамата пуснаха и обща снимка от къщата им в Сен Тропе, на която изглеждат щастливи заедно, пише skandalno.net.

С тях на почивка е и малкият Валери-младши, който обаче явно не е пречка за секс маратоните на двамата. Очаква се скоро двамата да заработят и по-нов проект, а именно още едно дете.