Съвсем скоро в ефира на телевизия “Планета” ще се появи новото музикално предложение на Гергана със заглавие “Мирис на любов”.

Песента, по музика и аранжимент на Светослав Лобошки, и текст на Дони Василева, носи много лятно настроение и позитивни мисли, пише planeta.tv.

Затова певицата представя новия си проект чак сега, като подарък за феновете в началото на сезона на горещите партита сред морския бряг.

Самата Гергана не крие, че песента грабва от първо слушане, а според близките й, които вече са я чули, това ще бъде един от хитовете на Лято 2012.

Към приятни емоции предразполага и видеоклипът на “Мирис на любов”, който със сигурност ще ви накара да помечтаете. Той е заснет от режисьора Николай Скерлев, а певицата описва мястото като едно райско кътче от България.

Гергана споделя, че въпреки многобройните си пътувания и красивите неща, които е видяла, този комплекс край Каварна я е впечатлил истински.

Звездата на “Планета” ТВ е категорична, че именно тук ще прекара и своята лятна ваканция, за да релаксира пълноценно.

Видеото ще ни очарова с феерия от цветове и красота, а Гергана – със своята перфектна визия. За първи път певицата ще представи “Мирис на любов” пред голяма публика на големия концерт на 25 юни, с който “Планета” ще посрещне лятото.