Соня Васи заяви, че няма да ражда повече деца, в ексклузивно интервю от Лос Анджелис. Първата Мис България, която живее в САЩ, опроверга за сетен път появилите се напоследък слухове, че е бременна.

Тя от години живее с приятеля си Тодор и не отхвърля идеята за сватба. ''Ще се оженим, защо да не се оженим, но просто сега не е точното време. Имам вътрешното усещане, че той не ми изневерява, че не ме лъже, с него съм сигурна", признава Васи.

Бившият модел разкрива още и плановете за дъщеря си, осемгодишната Бриана, която ще  става тенисистка. ''Още когато бях бременна, с баща й (бейзболната звезда Брейди Андерсън) сме водили разговор, че желаем дъщеря ни да се занимава с тенис", разкрива Соня.

И явно всичко в живота й е предопределено, защото преди три години, когато Бриана започнала да тренира, Васи се запознава с приятеля си Тодор, който е бивш тенисит и треньор. Той сега се занимава и с тренировките на дъщеря й. А само след няколко месеца е първият тенис турнир на Бриана, в който ще се състезава срещу 12-годишни момичета.

Соня Васи признава и как е била изоставена бременна в четвъртия месец, пише lifestyle.bg.