Теди Велинова напусна модния подиум, но в момента е стилист. Тя бе е и един от менторите на конкурса "Мис България". В предаването "Виенско колело" Теди признава, че след толкова години в светлината на прожекторите, не съжалява за нищо и е доволна от живота си.

"Няма нищо по-лошо за един известен човек, ако спрат да говорят за него. Нека говорят каквото си искат за мен, аз знам какъв човек съм, колко струвам, близките ми ме познават. Поради тази причина не отдавам внимание на приказките, които се говорят за мен" сподели Теди за клюките, които постоянно се изсипват за нея в жълтата преса.

Признава си, че понякога се разстройва, защото чува какво ли не безумия за себе си. "Понякога влияят на личния ми живот, има близки хора около мен, на които им рефлектира общественото мнение за мен. Когато почнеш да се оправдаваш, значи си виновен, а аз няма за какво."

Тя е щастлива от постигнатото до тук и се гордее със себе си. "Обвиняват ме, че съм мързелива и глупава. Ако не бях амбициозна и трудолюбива, никой нямаше да постигна това, което съм постигнала.  Никой не  знае какво ми е коствало

Велинова си спомни, че кариерата й започнала, когато била едва 20-годишна. Тогава красавицата не подозирала колко е трудно да бъдеш част от бляскавия свят на богатите, който е изпълнен с интриги.

"Повечето мъже се ласкаят, че са с мен. Те си мислят различни неща за мен. Мисля, че ги привличам с външния си вид, но се надявам да ги привличам с моята интелигентност и образованост", споделя тя. Тя не се влияе от финансовия фактор, когато е с някого, но признава, че няма нищо лошо в това една жена да иска да бъде със заможен мъж, пише blife.bg.

"Всеки иска да е с финансово обезпечен мъж, няма нищо лошо в това. Ако дваамата са искрени един към друг, защо не, не вжидам нищо лошо в това. Да, има жени, които само това търсят, но всеки отговаря за себе си" допълва още стилистката.