Плеймейтката Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка прави какви ли не опити да прикове отново вниманието към себе си.

След като постна поредица от снимки във Фейсбук зад волана на БМВ, вероятно нейното, Златка реши, че явно не е достатъчно скандална, за да се обърнат погледите към нея, пише kliuki.bg.

Затова от БМВ скочи на Мерцедес, и то S класа. Последвалият пост на плеймейтката втрещи феновете й. Опитът й обаче да изглежда секси със затворени очи и леко разтворени устни, загадъчно показвайки бюста си, се увенча с изблик на недоволство от страна на феновете й. Жалката демонстрация на перверзност предизвика форумците да й се подиграват открито.

Коментарите от „От БМВ-то на Мерцедес”, „Какво по дяволите?!” преминаха на „Получила е оргазъм от допира с S класа”, като накрая фен финишира с думите „Понякога е по-добре да не казваш нищо”.

Е то по принцип е така, но понякога е по-добре и да не правиш нищо, но ние вече сме свикнали с неистовото желание на палавата брюнетка да търси внимание, независимо как се отразява това на имиджа й.

Наскоро тя дори се показа и без макиаж, с което успя да стресира и най-верните си фенове. Тъй като вече не й остана какво да покаже, Черната Златка реши, че секс позите ще отприщят коментарите, както преди, но уви. Вече и феновете й спряха да я отразяват. Ако преди се радваше на харесвания в социалната мрежа от порядъка на 250 – 300, то сега са стотина.