Венета Райкова вече е в трескава подготовка за лятната си почивка, брои дните до началото и купува кофички с лопатки за малкия Патрик.

Преди два дни тв водещата и съпругът  Тихомир направили резервация в хотел на родното Черноморие. Заминават на 1 юли и ще изкарат там две седмици.

“Синът ни Патрик все още е твърде малък и не смея да пътуваме с него в чужбина. Затова отново си запазихме хотел тук. В него бяхме и миналата година, малкият беше очарован. Каза, че е замъкът на принцесите”, обяснява Венета.

Със семейството си тя ще отдъхне на Дюни. Избрали са си хотел на брега на морето. “Чакам с нетърпение да заминем. Искам всичко да ми е на едно място, включително и храната, за да бъде пълна почивката. Ще спя, ще опитвам от всичко в ресторанта и ще релаксирам на плажа”, заканва се тв звездата.

Доволна е, че около нея няма да има много българи, така че ще си спести любопитни погледи. Не са се уговаряли и с приятели за съвместна почивка, за да бъдат само тримата.

Предаването “Горещо” излиза във ваканция след 15 юли. Затова Венета снима последните издания предварително и те ще бъдат излъчени на запис.
Надява се през август отново да отскочат до морето преди старта на новия сезон, пише 24chasa.bg.